El Millor Sextet + Kiw

La Bastida del Rec

Locals interiors, Carrer de la Creueta, 31
08700 Igualada
Com arribar
Kiw

Vols venir a tots els concerts?

Si estás pensant en venir a veure tots els concerts, estalvia amb el pack Tocats de Jazz.

El millor sextet

Un any més el col·lectiu “Els Millors Festivals” entrellacen els seus festivals de jazz amb una nova proposta. L’any passat, Cristina Miguel es va convertir amb l’artista itinerant de EMF, presentant una proposta diferent a cada festival. Aquest any el col·lectiu han jugat a ser productors del grup d’enguany. “El Millor Sextet” és un grup format per un músic de cada ciutat o regió que formen Els Millors Festival”. Aquest nou grup ple de joventut i energia, se li ha donat carta blanca per crear el seu propi repertori i direcció. “El Millor Sextet” també actuarà amb itinerància, com va fer C.Miguel, pels Països Catalans a cada un dels festivals del col·lectiu. Una proposta jove, del territori, col·lectiva i nova. Estem esperant amb candeletes el resultat!

  • Carles Guilera_guitarra_Igualada
  • Alan Pribitzchuk_baix elèctric_Vilafranca del Penedès Martí Cabarrocas_saxo_Banyoles
  • Martí Pareras_flauta_La Garriga
  • Marius Koopman_bateria_Portocolom
  • Jana Gallifa_piano_Vic

Kiw

Kiw

KIW trio presenta el seu disc debut: It’s not about me.
KIW és un trio de jazz-fusió que mescla el saxo alt, el baix elèctric i la bateria amb la música electrònica. Les seves composicions beuen d’estils com el funk, el hip-hop i el jazz contemporani; KIW té la frescor de la improvisació i la interacció alhora que la potència de l’electrònica i d’un directe produït amb seqüències i loops programats i controlats en directe. La màgia de KIW ve amb els concerts en directe, on ofereix un espectacle únic que transcendeix un concert de jazz-fusió contemporani.
La feina interrompuda des del 2019 dels tres joves músics, d’entre 22 i 24 anys, desemboca aquest 2023 amb el seu disc debut: It’s not about me. L’àlbum recull la música i experiències d’una primera etapa molt fructífera i diversa a nivell compositiu, molt influïda pel saxofonista referent nacional Llibert Fortuny, i el baixista i compositor Michael League (Snarky Puppy), premiat amb cinc Grammy Awards.